Comunicació unionista dirigida a no catalans.

abc 12092013abc 12092014

Com ja apuntava l’any passat en aquest mateix blog molta comunicació que s’emet des de posicions majoritàries de l’unionisme estan dirigides a una audiència no catalana.

L’argument esta ben definit. CiU, representant dels poders econòmics catalans, ha de dur a terme unes polítiques d’austeritat pel seu malbaratament de diners públics en eines com ambaixades o TV3 i per la seva corrupció a tots nivells, amb casos com Millet, el 3% o Pujol.
Això provoca la indignació de la ciutadania amb el perill de perdre vots. Per mantenir-se en el poder, augmenta la passió nacionalista i accentua el seu victimisme. Aconsegueixen entabanar a ERC i fins i tot a la CUP, que només saben veure la independència com sigui i al preu que sigui, creant una espiral de silenci en la societat, forçant a la majoria silenciosa a evadir-se i o unir-se al “órdago secesionista” iniciat per Artur Mas.

elmundo 12092012elmundo 12092014

Aquesta visió simplificada de la realitat i que obvia importants aspectes de la societat catalana, podria ser contestada des de Catalunya. Però com estan enfocats a una audiència no catalana, el contrast és mes difícil. De fet, si observem els dos grans partits espanyols a Catalunya, PPC i PSC, els actuals líders són personatges sense les condicions necessàries per guanyar unes eleccions autonòmiques anticipades.

larazon 12092014

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s